Feb 9, 2009

admin Blogger UMP excident...

GAMBANG : Penunggang dan pembonceng motosikal mengalami kecederaan ringan semasa on the way nak pegi makan kat gambang yg hampir2 bertembung dengan sebuah kancil kira2 dalam pukul 9 malam td. "cium cikit je" kate mangse Wan, 22 tahun yg juge penulis blog Gempak Giler.

Nasib baek cium kete jerk, x tercium amoi tuu. sementare itu, admin Blogger UMP yang juge pembonceng mengalami koyak kepale lutut seluar. "kemalangan berpunca daripada kete kancil yang cube memasuki selekoh digambang tanpa bagi signal" kata saksi di tempat kejadian yg juga housemate kpd kedua mangse yg cedera. disini ade disertakan beberape gambar untuk tatapan.

cedere yg nampak pade tangan wan

kepale seluar lutut yg koyak

mate moto yg ade sedikit senget



kite akan cube dapatkan komen drpd mangse2 kejadian...

14 comments:

-WaN-® said...

hampeh ko sh.. aku x sempat letak ubat luka ko dh post bende ni dlm blog ko.. x(

bd fabregas said...

laju gile dh masuk blog..

sharamli said...

sian ku tgk weh....k ke bd ni?

bd fabregas said...

^^ sian kat aku ke?? tima kasih, ade gak org amik berat..
aku k je cuma si rider yg kena lg teruk..

Suburbanzero said...

gile bapak...mmber aku ade gak accidnt ptg smlm kt gmbang...afiq...korang kalo tahun 2 knal kot...ade kat spital...accident ngn motor...mujur xkritikal...

anashahira said...

hahaha xcident g bdak tue...bru mrse mcm ner jd pmbonceng yg txcident..insaf2 r jgn bawak moto laju2....

PAk SHeIkH said...

kate berite terkini... xkan 3 bthn lg br kuar kot...:))

PAk SHeIkH said...

hah... ana... elok la 2 ko nasihat abg ko ckit... degil... x mkn saman... jdk pembonceng pong x reti dok diam... tau nak laju jerk... :Dingatla org tersyg erk...

bd fabregas said...

besa la xsiden2 ni.. x rempit la kalo x pnh xsiden..

PAk SHeIkH said...

yela 2 pakcik... karang dah patah riyuk karang... moto ke mane... rempit ke mane...

KiPAs said...

aku x kesian pong BD xcident... yg aku kesian... BD x leh anta report kat awek die... henset cm bengong dah... sian... dr mlm xcident lak 2... sian...:o

bd fabregas said...

^^ oit2, ni dh off topic ni..

Kipas said...

oh!! my bad2x ;;) :))

l0veyd0veyd00 said...

aku takde di tmpt kejadian, tapi aku cuba bayangkan la ek..:o

Klik Iklan Di Bawah