Apr 13, 2009

PC FaiR...

hAh!! Ulun nak cte nie.. Smalam, Ulun g PC Fair.. Ya Allah!! Ramai nye la orang.. Nak jalan pown gne macam2 cara.. Macam ketam pown da jugak kdg2! Hehe..

Ulun g ngan sorang kawan nie.. Mle2 janji nak jpe die tahun depan, tp, ALAMAK! Terjumpe awal plak.. Hehehe.. Nak wat cmane kan.. Memandangkan 1st tyme jejak PC Fair yg kat KLCC, Ulun xley bayang langsung mane terletaknya mende tue kat KLCC.. Kawan Ulun kata kat luar.. Ulun mati2 la engat cam open booth. Mustahil gler, ne taw ujan kan.. Rupe2nye, kat luwar, dgn kata lain nya, bangunan seblah KLCC la..

Then, ble masok je, adomak... One way!! Masalah jugak tue.. Ne la taw kan, Ulun dah survey2 skali bekenan kat kdai yang tengah2, kene start dari awal.. Dah la jalan susah!! Melekat anatara satu sama lain.. Hahaha.. Mujor la yang kat atas tue xda intention sgt nak tgk.. So, Ulun jalan menonong je cr mende yang di aim. Huhu.. Kat floor bawah, ley la survey2 pastu g patah balik pown xpe, coz keadaan n keluasan nya, mengizinkan.. Ngee~

Kawan Ulun nie, tujuan die nak beli printer ataw ink printer.. Ntah la npe, satu pe pown die xbeli.. Die kata, sok nak usha kat LOw Yat plak.. Die cakap, tenang sket.. Pulak dah.. Urm.. Sukati die la kan.. Xtaw la die dapat ke tak mendenya..

Ble dah penat tawaf PC Fair tue, pe lagi.. G makan la plak.. Ulun suggest makan kat Burger King coz tempat tue bese nya, ada je tempat duduk.. Hah, kan btol, Ulun masok je, dah tertera tempat duduk dua seat.. Laju2 Ulun g duduk.. Tak larat kaki Ulun nak berdiri lagi.. Gatal ngat pakai heels dua inci setengah.. Haha.. Xsangka la plak kene bejalan sebyk nie kan.. Adoyai...

Kawan Ulun yang sgt baik hati nie la yang g beli, amek air, amek straw, amek sos.. Sorry ekh.. Siyes xmampu.. Hehehe.. Actually, nak tolong amek kan sos tp, die lak dah patah balik nak g amek sos.. Ulun hanya mampu memanjatkan syukur.. Ngee~ Lagi satu, masheh coz blanja Ulun BK..


Lepas dah kenyang, n rehat jap.. Baru la mampu nak berjalan balik.. Huhu.. Seb bek Ulun nye saket kaki blom tahap nak g beli sandal ataw sliper kat Vincci.. Hehe.. Law beli, maknanya, dah parah la tue.. Huhu.. Hah! Otw nak jalan balik tue, kawan Ulun nie, interested sgt kat Mercedes yg ada display kat c2.. Adik Ulun cakap, C-class. Ntah la btowl ke tak.. Korang nilai la sendri..

Masa nak nek train, Ulun n kawan Ulun bepecah la.. Die nak g Keramat, Ulun nak g KL Sentral.. So, juz say gud bye kat c2.. Ngee~ Ulun ble sampai kat kete je, laju2 bukak heels, pakai seliper Jepon.. Indah nya, dunia saat tue.. Hehe.. Next, Ulun menuju ke Mydin Selayang. Ada pesanan dari umah.. Better beli, kang ada plak yg muke moncong! Mama Ulun la tue.. Hehehe.. Kat Mydin, g kai sliper Jepon je, xda makna nak kai heels lagi.. Hahaha.. Pengajarannya, pasni, Ulun kuwar kai kasot ataw sliper je.. Tobat!!


12 comments:

nonna manis said...

pc fair dgr cm best..
tp g sane mmg seksa sesak n penuh org...rs cm nk tanggal kaki di buat nye

GeNeRaSi MaLaYSia said...

kwn yg mane satu ek ulun..
sbb roomate gm pn dh kene culik ni..
ad jumpe x ek kt pc fair tuh.. :))

alien said...

pc fair kat kl..
err, better g lowyatt je ah..
rege beza xde a byk sgt..
certain gadget sama je harganya..
sbb almost yg kat pc fair datang dari lowyat..
huhuhu

ULuN said...

alien..
btowl2..
mmg tepat kali pe alien cakap..
huhu..
wat pnat je.. :@

nonna manis..
Ulun rasa, kaki ulun, nyaris2 jugak tertanggal.. :f

Generasi Malaysia..
lor.. rumet GM kene culik ke??
hehehe.. die ada kat low yat skang..

mie said...

pc fair mmg meriah..
tapi kalo kat kl...
lbh kurang kat lowyat je..
hehehee

Igniz said...

kan best kalau pc fair tu tak ramai org...ada stakat sorg dua je...senang nak jln..XD

inn said...

ohh inn pun xske pakai heels :)

- iNtaN @ kEcHik - said...

len kali pkai sandal ye Cik Ulun, lg selesa, leh jln banyak2 lg :)

pc fair kat klcc cm biase je, harga pon kadang2 same ngn lowyat

sumber: kajian sendirik + de mbe keje kt lowyat :)

––––•(-•Oº°‘¨ ie3za ¨‘°ºO•-)•–––– said...

hahaha..tu la nape pakai heels memang nk carik pasal la klo pakai heels time2 gitu hak3..

huh sy x tau lak yg awk ni seorg gadis heheh.sy igtkan awk ni laki tau huhu..sory2 ngeeee ;)

Monkey D Luffy said...

ulun ni bukan kipas ek?

aku dah taw tu pasal aku x g

ULuN said...

mie..
btowl sesgt tue.. hehehe.. :D

igniz..
ley ke da dua org je kat situ? :?
law jd kenyataan, bgtaw ulun!! hehehe..

inn..
Ulun bkn xske tp..
ter..salah tpt lak pakai.. hehe.. :$

intan..
baiklah, intan!! Ulun akan menurut perintah.. hehehe.. :o

i3za..
adoyai.. mujur skang dah taw ulun nie bkn laki.. :(

Monkey D Luffy..
bukan lor.. Ulun, ulun la.. kipas, kipas la.. :f
amboi, siap tak pergi terus.. hehehe..

cahaya bulan said...

murah x harga mini notebook kat pc fair? ke sama jer ngn outside..?
:)

Klik Iklan Di Bawah